Lori – PseNisi me nje lamtumir
Dita ime më e mir
Do ta kem shum te veshtir
Te shoh te keqen si te mir
Un ty nuk te gjykoj
Dhe pse nuk te kuptoj

Se nuk dua t’them u ba
Nuk kam arsyje un me u nda

ee come on come on come on… eeeee

Si nuk pate ti pendim
Kur e ndjeje dashurin
Nj mij pytje ne vit
Si e harrove emrin tim
Un ty nuk te gjykoj
Dhe pse nuk te kuptoj

Se nuk dua t’them u ba
Nuk kam arsyje un me u nda

ee come on come on come on… eeee

Se nuk dua t’them u ba
Nuk kam arsyje un me u nda

source